Куповина вишкова пекарских машина

Наша компанија, са седиштем у Билефелду, има пространу изложбену халу у којој представљамо огроман асортиман половних пекарских машина на површини од 5000 квадратних метара.

Куповина вишкова пекарских машина

 

Да ли планирате да ликвидирате пекару и желите да продате своје старе машине? Онда је Мултибацк Бакери Тецхнологи ваш компетентан партнер. Мултибацк Бацкереитецхник је специјализован за куповину и продају половних машина за пекаре. Захваљујући нашем дугогодишњем знању у индустрији, можемо реално одмерити вредност ваших машина и понудити вам фер цену за ваше половне машине.

 

Сазнајте више о нашим услугама сада или директно добијете процену трошкова за своју пекарску опрему. Такође ћемо радо демонтирати и транспортовати вашу опрему – дозволите да вас посаветујемо без обавеза.

 

Ликвидација пословања: Купујемо ваше пећи и машине

 

Ако предузеће треба да буде ликвидирано, препродаја машина је само један од многих задатака које треба обавити. Пекарске машине Мултибацк ће вам радо помоћи у томе. Као специјалиста за половне пекарске машине, у могућности смо да преузмемо како појединачне уређаје тако и комплетну пекарску опрему. Такође нам је драго да вам одредимо фер цену за специјалне машине.

 

Наша компанија, са седиштем у Билефелду, има пространу изложбену халу у којој представљамо огроман асортиман половних пекарских машина на површини од 5000 квадратних метара. Наш придружени изложбени простор је прва тачка контакта за пекаре из целе Немачке који траже половну опрему за своје пословање. Такође радо купујемо ваше старе машине. Од пећи до силоса за брашно, уређаја за припрему теста до комплетних производних линија, прихватамо скоро сваки уређај у делимичној размени.

 

Куповина и уклањање по фер ценама


Као стручњаци из индустрије, знамо тачно колико вреде ваше старе машине. Без обзира да ли су уређаји скоро нови или у просечном стању употребе: радо ћемо узети ваше системе у делимичну замену. Старе машине обично припремамо, проверавамо и чистимо пре него што их понудимо нашим купцима као половне пекарске машине. Било да су делимично или потпуно ремонтоване: комерцијалне пекаре свих величина наћи ће одговарајућу опрему у нашем асортиману.

 

Да ли вам је потребна помоћ око демонтаже и уклањања ваших система? И овде је Мултибацк Бацкереитецхник на вашој страни као компетентан сервисер. Наши искусни монтери ће радо преузети све предстојеће задатке и увек ће пратити ваше оперативне процедуре. На крају крајева, знамо тачно колико планирања стоји иза ликвидације компаније. Наши професионалци прате ликвидацију Вашег пословања и преузимају комплетну демонтажу и демонтажу, како бисте у миру могли да водите рачуна о текућем пословању.

 

Сазнајте сада и продајте половне машине за пекаре Ликвидација пекаре


Било да се ради о малом занатству, ланцу пекара или индустријској пекари: ми смо ваш контакт ако тражите купца за половне машине за печење. Од миксера за тесто до комплетне производне линије, преузимамо старе машине свих врста и величина у замену делова. Ако тражите нову пословну опрему, сигурно ћете пронаћи оно што тражите у нашем добро опремљеном изложбеном салону у Билефелду.

 

Контактирајте нас сада да бисте затражили необавезујућу понуду за вашу половну опрему. Своје старе половне пекарске машине можете продати специјализованом продавцу по повољним ценама, а демонтажу препустити нашим искусним механичарима. Дакле, ништа не стоји на путу глаткој оперативној резолуцији.

мултибацк

Сродни постови

Учитавање сачекајте.

Тренутни мали огласи са наше пијаце

Учитавање сачекајте.
Избор категорије