Услови коришћења

- за огласе на Мацхиненго -

1. Предмет, делокруг

1.1. Предмет ових општих услова (у даљем тексту:АГБ“) Да ли је резервисање и постављање огласа на веб локацији Мацхиненго.де! (у даљем тексту "платформа“) Као и коришћење платформе као заинтересоване стране. Платформом управља Мацхиненго ГмбХ Артур Ладебецк Стр 171, 33647 Биелефелд, Немачка (у даљем тексту "ми„или“.нас").

1.2. Дефиниције:

         1.2.1. Огласи на платформи се у даљем тексту називају „анзеиген„одређена.

         1.2.2 Компаније које се оглашавају на платформи у даљем тексту се називају „Снабдевач„одређена.

         1.2.3 Обавештења, прегледи или други садржај који корисници комуницирају на или путем платформе називају се „Доприноси корисника„одређена.

1.3 Постављање огласа на платформи - ако и у мери наведеној на платформи - подлеже наплати. Коришћење реклама као потенцијалног клијента је бесплатно.

1.4 Наше понуде и услуге подлежу искључиво овим општим условима. Услови и одредбе корисника који се разликују од и / или прелазе ове услове не постају део уговора.


2. Закључивање уговора, уговорни језик

2.1 Следеће се односи на употребу услуга наше платформе:

КСНУМКС. Закључење уговора у плаћен Услуге:

2.1.1.1. Тек када наручите услугу, обавезујућа је понуда за закључивање одговарајућег уговора. Да бисте послали поруџбину, прођите кроз процес наручивања на веб локацији и тамо унесите тражене информације. Пре слања поруџбине имате прилику да поново проверите све податке о поруџбини и по потреби их исправите. Тек када пошаљете наруџбу, дајете обавезујућу понуду за закључење уговора.

2.1.1.2. Можемо обрадити вашу понуду у року од пет дана

  • Слање потврде поруџбине поштом, факсом или е-поштом или
  • Захтев за исплату

    прихватити; Време пријема наше потврде наруџбине или вашег захтева за плаћање пресудно је за поштовање рока.

2.1.2  Закључење уговора у бесплатно Услуге:

2.1.2.1. Пружање веб странице још увек не представља обавезујућу понуду за закључивање одговарајућег корисничког уговора, већ обавезујућу понуду даје се само када нам корисник пошаље захтев за регистрацију и / или резервацију путем веб странице. Прихватамо ову понуду, ако је потребно, потврђивањем регистрације или резервације корисника слањем регистрације или потврде резервације е-поштом или објављивањем корисничких доприноса на платформи.

2.1.3 Језик уговора

2.1.3.1. Језик уговора је немачки.


3. Складиштење уговорних одредби

3.1.1 Сачувамо уговорне одредбе, тј. Податке о резервацији или податке о поруџбини или податке о регистрацији и садашње услове и одредбе. Можете да одштампате или сачувате уговорне одредбе користећи уобичајену функционалност прегледача (обично „Штампај“ или „Датотека“> „Сачувај као“). Подаци о резервацији или подаци о поруџбини или подаци о регистрацији садржани су у прегледу који је приказан у последњем кораку резервације или наруџбе или регистрације.

4. Кориснички налог (регистрација)

4.1. При регистрацији корисничког налога морају се навести тачни и потпуни подаци. Подаци трећих лица не могу се користити без њиховог пристанка.

4.2. Вишеструке регистрације нису дозвољене.

4.3. Са подацима за приступ, као што је лозинка, дужни сте да се односите поверљиво, не смете их учинити доступним трећим лицима и да нас одмах обавестите у случају губитка или неовлашћене употребе података о приступу.

5. Услуге оглашавања и цене

5.1 Формати, пласмани и периоди замене за огласе, као и сви посебни захтеви и, ако је применљиво, одговарајуће цене заснивају се на опису наше услуге или ценовнику или другом ценовнику за предметне производе који је важио у време закључења уговора закључио.


6. Захтеви за рекламе

КСНУМКС.     Тачност и актуелност: Увек морате да одржавате тачне и ажурне огласе.

КСНУМКС.     Хипервезе: Ако ваши огласи садрже хипервезе, морате осигурати техничку доступност циљне странице, као и законитост садржаја циљне странице и контекст циљне странице.

КСНУМКС.     Усклађеност са важећим законима: Одговорни сте за то да ваши огласи не крше релевантне законске одредбе. То укључује, на пример, забрану непоштеног, обмањујућег или на било који други начин неконкурентног оглашавања у складу са УВГ, Правилником о назнакама цена или одредбама кривичног закона.

КСНУМКС.     Нема кршења права трећих лица: Ваш оглас не сме кршити права индустријске својине трећих лица или права трећих страна на интелектуалну својину, попут права на именовање, права на заштитни знак (заштитни знаци, регистровани дизајни) или ауторска права. Добављач нас уверава да може слободно да располаже правима на садржај свог огласа потребног за постављање његовог огласа и да не постоје сукобљена права трећих лица.

6.5. И.мпринт обавеза: Добављач мора осигурати да било који оглас који је унео на платформу садржи отисак, осим ако се оглас користи искључиво у приватне или породичне сврхе и нема утицаја на тржиште. Довољна је јасно видљива, препознатљива и смислена веза (нпр. „Отисак“) до отиска добављача који је доступан негде другде. Отисак мора бити у складу са обавезом отиска у смислу § 5 Закона о телемедијама довољно.


7. Захтеви за допринос корисника

7.1. На платформи или путем ње могу се комуницирати само легитимни доприноси корисника (обавештења, прегледи итд.). Конкретно, доприноси корисника и / или њихова подешавања на платформи не смеју да крше права трећих лица (нпр. Име, заштитни знак, ауторска права, заштиту података, лична права итд.). Корисник нас уверава да може слободно да располаже потребним правима за објављивање својих корисничких доприноса на платформи и да не постоје сукобљена права трећих лица.

7.2. Доприноси корисника, било на сликама или у тексту, не смеју садржавати никакве насиље и не смеју бити сексуално увредљиви. Не смеју садржавати било какве дискриминаторне, увредљиве, расистичке, клеветничке или на било који други начин незаконите или неморалне изјаве или изјаве

7.3. Рецензије које се дају добављачима не смеју садржавати нетачне изјаве о чињеницама или клеветничке критике и не смеју кршити лична права.
 

8. Блокирање огласа

8.1. Дозвољено нам је да одмах блокирамо огласе ако постоје назнаке да је ова или, ако је применљиво, циљна страница на коју се огласи прослеђују или је окружење циљне странице незаконито или крши права трећих лица. У ове сврхе, то треба сматрати индикацијом незаконитости или законског кршења, између осталог, ако треће стране предузимају мере било које врсте против нас или против вас, а те мере се заснивају на наводима о незаконитости и / или кршењу закона. Прекид смештаја треба уклонити чим се отклони сумња на незаконитост или кршење закона.

8.2. Одмах ћемо вас обавестити о блокирању огласа и затражити да очистите навод, наводећи разуман временски период. Ако је рок истекао без резултата, имамо право да раскинемо уговор одмах.

9. Блокирање доприноса корисника

9.1. У било ком тренутку имамо право да блокирамо и / или избришемо доприносе корисника, под условом да то није у супротности са вашим правом на слободу изражавања.
 

10. Фактурисање путем е-маила

10.1. Имамо право на фактуру путем е-поште.
 

11. Захтјеви за недостатке (гаранција)

11.1. Законске одредбе о гаранцији примењују се на наше гаранцијске обавезе.
 

12. Одрицање одговорности и ограничења одговорности

Следеће се односи на нашу одговорност за штету:
 

12.1. У случају намере и грубог немара, укључујући и оне наших заменика, одговорни смо у складу са законским одредбама. Исто се односи и на штету узроковану нехатом услед повреде живота, тела или здравља.

12.2. У случају нехатно проузроковане имовинске штете и финансијске штете, одговорни смо само за кршење суштинске уговорне обавезе, али је износ ограничен на штету која је предвидива и типична за уговор у време закључења уговора; Суштинске уговорне обавезе су оне чије испуњење у првом реду омогућава правилно извршење уговора и на чију се усклађеност уговорни партнер може редовно поуздати.

12.3. Поред тога, наша одговорност је искључена, без обзира на правни основ.

12.4. Изузећа и ограничења одговорности у горњим параграфима (1) до (3) такође се примењују мутатис мутандис у корист наших посредничких агената.

12.1. На одговорност због преузимања гаранције или према Закону о одговорности за производ и даље остају непромењена изузећа и ограничења одговорности у горњим параграфима (1) до (4).

 

13. Рангирање огласа

13.1. Поредак је резултат датума објављивања огласа. Корисник / посетилац може променити ове параметре путем веб странице (сортирање). Такође се могу резервисати врхунски огласи. Поново, најновији огласи се приказују више у резултатима.

14. Избор закона, место надлежности

14.1. Закон Савезне Републике Немачке. Закон о продаји УН је искључен. Овај избор закона односи се само на потрошаче уколико не ограничавају ниједну обавезну законску одредбу државе у којој имају пребивалиште или уобичајено пребивалиште.

14.2. Место надлежности у пословним људима, правним лицима јавног права или посебним фондовима јавног права је седиште наше компаније. Међутим, ми имамо право, према нашој могућности, да поднесемо тужбу у седишту купца.