Производ одабран за вас view алл
чекање

Коришћени округли и дуги ваљци

У пекарама за обраду теста користе се коришћени округли и дугачки ваљци. У категорији машина за заокруживање теста и дугих ваљака такође ћете пронаћи, на пример, половне машине за печење переца, коришћене дугачке ваљке за багет и коришћене заокружене конусне машине. Код неких машина је могуће комбиновано кружно и дугачко обликовање са само једном машином.

Са нама постаните професионалци коришћени заокружи и дуги ваљци за тестопонуђени, који су веома поуздани и захтевају мало одржавања. На нашој пијаци наћи ћете половне заокружиле и дугачке ваљке за тесто познатих брендова као што су Кемпер, Синмаг и Бениер. Коришћени ваљци за тесто и заокруживачи за тесто такође могу лако да задовоље потребе професионалних корисника. Већина половних машина за заокруживање и ваљака за тесто које нудимо обично се може наручити и одмах испоручити.

Ако сте пронашли одговарајући коришћени округли или дугачки ваљак за тесто, можете једноставно ступити у контакт са продавцем. Ако нисте сигурни која коришћена оклагија или округлица вам треба, јавите нам. Са нашим дугогодишњим искуством, радо ћемо вам помоћи у вези са свим питањима која имате о коришћеним машинама за округло тесто и дугим ваљцима.

Филтер за претрагу

Филтер за претрагу

Генерал

Од
Бис

Претраживање подручја