Еуро назад

Куповина и продаја половних пекарских машина Еуро – Назад

Фирма:
Еуро назад
adresa:

Телтовер Стр.12
33719 Биелефелд, Немачка

телефон:
052130589129
Веб:
https://www.euro-back.com
Радно време:
Понедељак:
Од 8:00 до 17:00
Уторак:
Од 8:00 до 17:00
Среда:
Од 8:00 до 17:00
Четвртак:
Од 8:00 до 17:00
Петак:
Од 8:00 до 17:00
Субота:
Недеља +:
Категорије:
Продавац пекарских машина

Опис:

Компанија Еуро-Бацк се већ неколико година бави трговином половних пекарских машина и пећи.
Компанија је сада у другој генерацији и увек је имала више машина у свом асортиману, као што су машине за паковање, индустријски системи и линије за пецива, машине за гњечење, машине за сечење хлеба, уређаји за пуњење и дозирање, машине за инкрустирање, системи за хлеб свих врста.

Захваљујући нашем дугогодишњем искуству у пословању са половним машинама за пекаре, опслужујемо наше купце широм света и успешно смо продали и извезли наше машине у више од 40 земаља. Наши купци имају прилику да нас посете. Посетите нашу халу од 2000 квадратних метара и стекните представу о нашем великом асортиману и разноврсности. Увек имамо при руци велики избор пекарских машина.

Машине су доступне у провереном/очишћеном стању или, на захтев купца, у потпуно ремонтованом и новофарбаном стању. Већ смо ремонтовали неке спиралне гњечилице, подизне гњечилице, машине за поделу и заокруживање теста, преше за ваљање, системе за роловање, главе машине или чак и кипере за подизање и налазе се на лагеру иу радњи и на продаји. Чак и популарне Рхеон машине се такође могу наћи код нас.

Наше вишејезично особље радује се сваком купцу кога можемо информисати и упознати са нашим коришћеним машинама за печење, пећницама и другим машинама које се користе у пекарама.

Врхунске понуде компаније Еуро-Бацк

Учитавање сачекајте.
Још увек нема коментара.
Продавница: Еуро-Бацк
Еуро назад
Последња активност:
28.10.2023
Онлине статус:
онлине
Препоручите нашу страницу

Посетите и наше странице на друштвеним мрежама